A portion of this basement was already finished when purchased by our clients, however the space did not fullfill the needs of a growing family. The goal was to create a wide open living space where our clients could entertain family and friends without being in seperate areas of the home. We took it back to square one, aligning new rooms and storage areas along the exterior walls allowing an open concept layout with lots of natural light, not what you typically expect in a basement. Wide plank laminate floors, crown moulding, a full bar and designer lighting to accent seperate areas all come together to make this another remarkable transformation.

  Internet Advertising Corp.

We have detected that your web browser may not support/display all the features on this website properly. Please use the lastest Microsoft or Netscape product.